Resepti
Grillatut Sugar Snapsit ja savustettu kirjolohi
Arvio: 4 / 5
Helppoa ja näyttävää ruokaa grillistä.
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 2 annosta
![Grillatut Sugar Snapsit ja savustettu kirjolohi](https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/prod.apetit.fi/recipe-images/medium-cb8ee527160aa1fbb462387ad3570bee.jpg)
Ainekset
1 | pss | Apetit Sugar Snapseja |
2 | rkl | Neito rypsiöljyä™ |
oreganoa | ||
sitruunan kuorta | ||
Tarjoiluun: | ||
---|---|---|
300 | g | savustettu kirjolohifilee |
Valmistusohjeet
1. Leikkaa hernepussi auki ja lorauta rypsiöljy pussiin. Ravistele ja grillaa herneenpalot kauniin värisiksi. Laita kulhoon ja mausta oreganolla. Pese sitruuna ja ota siitä sitrusraudalla kuorta palkojen mausteeksi. Tarjoa kalan kera.