Resepti

Grillatut Sugar Snapsit ja savustettu kirjolohi

Helppoa ja näyttävää ruokaa grillistä.

Valmistusaika: alle 15 minuuttia

Annosmäärä: 2 annosta

Laktoositon Maidoton Gluteeniton
Grillatut Sugar Snapsit ja savustettu kirjolohi

Ainekset

1pssApetit Sugar Snapseja
2rklNeito rypsiöljyä™
oreganoa
sitruunan kuorta
Tarjoiluun:
300gApetit Savustettu Kirjolohifilee

Valmistusohjeet

1. Leikkaa hernepussi auki ja lorauta rypsiöljy pussiin. Ravistele ja grillaa herneenpalot kauniin värisiksi. Laita kulhoon ja mausta oreganolla. Pese sitruuna ja ota siitä sitrusraudalla kuorta palkojen mausteeksi. Tarjoa kalan kera.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!