Resepti
He-Ma-Pa makaronilla ja jauhelihalla
Arvio: 4.1 / 5
He-Ma-Pa makaronilla ja jauhelihalla on yleinen sentinvenytysherkku.
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
3 | pss | tummaa makaronia (1,25 kg) |
1 | rkl | Neito rypsiöljyä™ |
1 | rs | jauhelihaa (400 g) |
1 | dl | Apetit Kotimainen Sipulikuutiota |
2 | pss | Apetit Herne-maissi-paprikaa |
Tarjoiluun | ||
---|---|---|
2 | rkl | ketsuppia |
50 | g | parmesanjuustoa raastettuna |
Valmistusohjeet
1. Keitä makaroni pakkauksen ohjeella. Ruskista jauheliha ja sipulikuutiot kasviöljyssä paistinpannulla. Hienonna sipuli. Ruskista jauheliha rypsiöljyssä. Lisaa kasvispakaste pannulle ja kuumenna, kunnes seos on kypsää. Sekoita keskenään kasvis-jauhelihasekotus ja pasta. Herkuttele juustoraasteen ja ketsupin kera.
2. Vinkki! Jos budjetti on tiukka, jätä jauheliha ohjeesta pois. Osta tilalle pussi Apetit Papuja tai Apetit Papusekoitusta ja hyödy kasviproteiineista ja hyödynnä viimeistelyssä juustonkannat.