Resepti

He-Ma-Pa makaronilla ja jauhelihalla

Arvio: 4.1 / 5

He-Ma-Pa makaronilla ja jauhelihalla on yleinen sentinvenytysherkku.

Valmistusaika: Alle 15 min.

Annosmäärä: 4 annosta

He-Ma-Pa makaronilla ja jauhelihalla

Ainekset

3psstummaa makaronia (1,25 kg)
1rklNeito rypsiöljyä™
1rsjauhelihaa (400 g)
1dlApetit Kotimainen Sipulikuutiota
2pssApetit Herne-maissi-paprikaa
Tarjoiluun
2rklketsuppia
50gparmesanjuustoa raastettuna

Valmistusohjeet

1. Keitä makaroni pakkauksen ohjeella. Ruskista jauheliha ja sipulikuutiot kasviöljyssä paistinpannulla. Hienonna sipuli. Ruskista jauheliha rypsiöljyssä. Lisaa kasvispakaste pannulle ja kuumenna, kunnes seos on kypsää. Sekoita keskenään kasvis-jauhelihasekotus ja pasta. Herkuttele juustoraasteen ja ketsupin kera.

2. Vinkki! Jos budjetti on tiukka, jätä jauheliha ohjeesta pois. Osta tilalle pussi Apetit Papuja tai Apetit Papusekoitusta ja hyödy kasviproteiineista ja hyödynnä viimeistelyssä juustonkannat.