Resepti
Hernehummus
Arvio: 5 / 5
Värikkään hummuksen saat lisäämällä joukkoon kotimaisia pakasteherneitä.
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
3 | rkl | seesaminsiemeniä |
0,5 | pss | Apetit Kotimainen Hernettä tai Apetit Kotimainen Luomu Hernettä (à 200 g) |
kourallinen tuoretta korianteria tai lehtipersiljaa | ||
1 | valkosipulinkynsi | |
5 | rkl | tahinia |
1 | limetin mehu | |
1 | tl | suolaa |
1 | rkl | oliiviöljyä |
Koristeluun | ||
---|---|---|
3 | hernettä | |
korianteria tai lehtipersiljaa | ||
oliiviöljyä |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna ja jäähdytä herneet pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Ota muutama herne sivuun tarjoilua varten. Sekoita kaikki hummuksen ainesosat tehosekoittimessa tasaiseksi tahnaksi.
3. Lusikoi seos tarjoilukulhoon, pyöräytä lusikalla syvennys ja kaada siihen oliiviöljyä. Koristele ja herkuttele.