Resepti

Hernehummus

Arvio: 5 / 5

Värikkään hummuksen saat lisäämällä joukkoon kotimaisia pakasteherneitä.

Valmistusaika: Alle 15 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Laktoositon Maidoton Gluteeniton Vegaaninen
Hernehummus

Ainekset

3rklseesaminsiemeniä
0,5pssApetit Kotimainen Hernettä tai Apetit Kotimainen Luomu Hernettä (à 200 g)
kourallinen tuoretta korianteria tai lehtipersiljaa
1valkosipulinkynsi
5rkltahinia
1limetin mehu
1tlsuolaa
1rkloliiviöljyä
Koristeluun
3hernettä
korianteria tai lehtipersiljaa
oliiviöljyä

Valmistusohjeet

1. Kuumenna ja jäähdytä herneet pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Ota muutama herne sivuun tarjoilua varten. Sekoita kaikki hummuksen ainesosat tehosekoittimessa tasaiseksi tahnaksi.

3. Lusikoi seos tarjoilukulhoon, pyöräytä lusikalla syvennys ja kaada siihen oliiviöljyä. Koristele ja herkuttele.