Resepti
Hernehummus
Arvio: 5 / 5
Värikkään hummuksen saat lisäämällä joukkoon kotimaisia pakasteherneitä.
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 4 annosta

Ainekset
3 | rkl | seesaminsiemeniä |
0,5 | pss | Apetit Kotimainen Hernettä tai Apetit Kotimainen Luomu Hernettä (à 200 g) |
kourallinen tuoretta korianteria tai lehtipersiljaa | ||
1 | valkosipulinkynsi | |
5 | rkl | tahinia |
1 | limetin mehu | |
1 | tl | suolaa |
1 | rkl | oliiviöljyä |
Koristeluun | ||
---|---|---|
3 | hernettä | |
korianteria tai lehtipersiljaa | ||
oliiviöljyä |
Valmistusohjeet
1. Ota muutama herne sivuun tarjoilua varten. Sekoita kaikki hummuksen ainesosat tehosekoittimessa tasaiseksi tahnaksi.
2. Lusikoi seos tarjoilukulhoon, pyöräytä lusikalla syvennys ja kaada siihen oliiviöljyä. Koristele ja herkuttele.