Resepti

Hernemajoneesi

Arvio: 4.1 / 5

Herneillä maustettu majoneesi on ihanan vihreää ja herkullista!

Valmistusaika: Alle 30 min.

Laktoositon Gluteeniton
Hernemajoneesi

Ainekset

1pssApetit Kotimainen herneitä (à 200g)
1prkvegaanista majoneesia (270g)
10gjalapenoja
1valkosipulinkynsi
0,5tlsuolaa
Lisäksi
2pssApetit AURA juusto & porkkana nugetteja (à 240 g)

Valmistusohjeet

1. Kuumenna herneet mikroaaltouunissa ja jäähdytä. Mittaa majoneesin kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Anna maustua hetki jääkaapissa.

2. Kuumenna nugetit pakkauksen ohjeen mukaan paistinpannulla, uunissa tai airfryerissa. Tarjoa hernemajoneesin kanssa.