Resepti
Hernepyree
Arvio: 3.9 / 5
Raikas ja juhlaruokailuunkin käyvä vihreä pyree sopii erityisesti kalalle.
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 6 annosta
Ainekset
2 | pss | Apetit Kotimainen Hernettä tai Apetit Kotimainen Luomu Hernettä (à 200 g) |
2 | dl | vettä |
30 | g | voita tai margariinia |
0,5 | tl | suolaa |
0,25 | tl | rouhittua valkopippuria |
tuoretta rosmariinia hienonnettuna | ||
2 | rkl | madeiraa |
Valmistusohjeet
1. Kiehauta herneet ja valuta keitinveden tilkka pois. Lisää rasva, mausteet ja madeira. Pyöräytä karkeaksi pyreeksi monitoimikoneessa tai pikasekoittajalla. Tarjoa esimerkiksi kalan kanssa.