Resepti
Hoisinglaseerattu lohi
Arvio: 4.5 / 5
Valmistusaika:
Annosmäärä: 4 annosta

Ainekset
1 | lohifilee | |
Kastike | ||
---|---|---|
2 | rkl | hoisin-kastiketta |
2 | rkl | soijakastiketta |
1 | tl | limettimehua |
1 | tl | sokeria |
1 | tl | Neito™ rypsiöljyä |
2 | valkosipulinkynttä | |
1 | tl | jauhettua inkivääriä tai tuoretta inkivääriä raastettuna |
Päälle | ||
1 | tl | seesaminsiemeniä paahdettuna |
kourallinen lehtipersiljaa |
Valmistusohjeet
1. Sekoita kastikkeen ainekset. Leikkaa lohi annospaloiksi. Nosta annospalat kulhoon ja kaada katike joukkoon. Marinoi kalapaloja puolisen tuntia tai tunti jääkaapissa.
2. Kypsennä lohipalat rypsiöljyssä pannulla paistaen tai iso määrä uunissa 200-asteessa noin 10-15 minuuttia, kunnes lohi on saavuttanut haluamasi kypsyysasteen, sisälämpötila 50 °C (riskiryhmille +72 °C).