Resepti

Hoisinglaseerattu lohi

Arvio: 5 / 5

Valmistusaika:

Annosmäärä: 4 annosta

Laktoositon Maidoton Gluteeniton
Hoisinglaseerattu lohi

Ainekset

1lohifilee
Kastike
2rklhoisin-kastiketta
2rklsoijakastiketta
1tllimettimehua
1tlsokeria
1tlNeito™ rypsiöljyä
2valkosipulinkynttä
1tljauhettua inkivääriä tai tuoretta inkivääriä raastettuna
Päälle
1tlseesaminsiemeniä paahdettuna
kourallinen lehtipersiljaa

Valmistusohjeet

1. Sekoita kastikkeen ainekset. Leikkaa lohi annospaloiksi. Nosta annospalat kulhoon ja kaada katike joukkoon. Marinoi kalapaloja puolisen tuntia tai tunti jääkaapissa.

2. Kypsennä lohipalat rypsiöljyssä pannulla paistaen tai iso määrä uunissa 200-asteessa noin 10-15 minuuttia, kunnes lohi on saavuttanut haluamasi kypsyysasteen, sisälämpötila 50 °C (riskiryhmille +72 °C).