Resepti
Homburgin hauki
Arvio: 3.1 / 5
Kala kuorrutetaan juustoraasteella ja se valmistuu helposti uunissa.
Valmistusaika:
Annosmäärä: 10 annosta
Ainekset
1,5 | kg | Apetit kalafileetä (* |
1 | sitruuna | |
2 | tl | suolaa |
0,75 | tl | rouhittua valkopippuria |
20 | g | voita sulatettuna |
200 | g | juustoraastetta |
2 | kananmunan keltuaista | |
3 | dl | kahvikermaa |
1 | rkl | korppujauhoja |
Tarjoiluun | ||
---|---|---|
1 | pss | Apetit Kruunusekoitusta (à 300 g) |
Valmistusohjeet
1. Pane kalafileet matalaan, voideltuun uunivuokaan. Mausta sitruunasta puristetulla mehulla, suolalla ja vastarouhitulla valkopippurilla. Valuta voisula päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle. Sekoita keltuaiset kermaan ja kaada seos kalafileiden päälle. Ripottele halutessasi pinnalle korppujauhoa. Paista uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia. Tarjoa lämpimien kasvisten kera.