Resepti
Höyrytettyä kalaa ja papuja
Arvio: 5 / 5
Höyrykattilassa valmistuu sekä kala että kasvislisäke samoilla tulilla.
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
1 | pss | Apetit Papusekoitusta (á 300 g) |
800 | g | Apetit Kirjolohifileetä |
1 | tl | suolaa |
1 | tl | mustapippuria |
2 | rkl | sitruunamehua |
Tarjoiluun | ||
---|---|---|
3 | rkl | laktoositonta kermaviiliä |
tuoreita yrttejä |
Valmistusohjeet
1. Laita kattilaosaan vettä ja nosta höyrytysosa sen päälle. Kaada jäiset pavut höyrykattilan höyrytysosaan. Nosta päälle kirjoilohta annospaloiksi leikattuna. Mausta kukin annospala syöjän makumieltymysten mukaiseksi.
2. Sulje kansi ja höyrytä noin 10 minuuttia, kunnes kala on kypsää ja kasvikset kuumia.
3. Tarjoa esimerkiksi kermaviilistä ja yrteistä sekoitetun kastikkeen kanssa.