Resepti

Höyrytettyä kalaa ja papuja

Höyrykattilassa valmistuu sekä kala että kasvislisäke samoilla tulilla.

Valmistusaika: alle 15 minuuttia

Annosmäärä: 4 annosta

Laktoositon Gluteeniton
Höyrytettyä kalaa ja papuja

Ainekset

1pssApetit Papusekoitusta (á 300 g)
800gApetit Kirjolohifileetä
1tlsuolaa
1tlmustapippuria
2rklsitruunamehua
Tarjoiluun
3rkllaktoositonta kermaviiliä
tuoreita yrttejä

Valmistusohjeet

1. Laita kattilaosaan vettä ja nosta höyrytysosa sen päälle. Kaada jäiset pavut höyrykattilan höyrytysosaan. Nosta päälle kirjoilohta annospaloiksi leikattuna. Mausta kukin annospala syöjän makumieltymysten mukaiseksi.

2. Sulje kansi ja höyrytä noin 10 minuuttia, kunnes kala on kypsää ja kasvikset kuumia.

3. Tarjoa esimerkiksi kermaviilistä ja yrteistä sekoitetun kastikkeen kanssa.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Reseptin tuotteet