Resepti
Hunajainen kalawokki
Arvio: 4 / 5
Helppoa: kirjolohisuikaleita ja kasviksia herne-riisipedillä.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
| 2 | pss | Apetit Amerikansekoitusta |
| 0,5 | pss | Apetit Sipulikuutioita |
| 1 | rkl | Apetit Neito Puristettu pehmeä ja hieno rypsi- & rapsiöljyä |
| 1 | tl | kalamaustetta |
| 1 | dl | vettä |
| 1 | sitruuna | |
| 1 | rs | kirjolohisuikaleita (à 300 g) |
| 8 | dl | riisiä kypsennettynä |
| 1 | pss | Apetit Kotimainen Herneitä |
Valmistusohjeet
1. Hauduta kasviöljyssä mielellään teflonpannussa sipulikuutiot ja kasvissekoitus tasaisella lämmöllä 10 minuuttia. Lisää kalamauste ja vettä niin, että ainekset miltei peittyvät. Lisää sitruunamehu kirjolohisuikaleiden sekaan ja levitä ne kasvissekoituksen pinnalle. Hauduta kannen alla n. 10 minuuttia. Tarjoa herneillä höystetyn riisin kanssa.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti