Resepti

Hunajainen kalawokki

Arvio: 4 / 5

Helppoa: kirjolohisuikaleita ja kasviksia herne-riisipedillä.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Laktoositon Maidoton Gluteeniton
Hunajainen kalawokki

Ainekset

2pssApetit Amerikansekoitusta
0,5pssApetit Sipulikuutioita
1rklNeito Rypsiöljyä™
1tlkalamaustetta
1dlvettä
1sitruuna
1rskirjolohisuikaleita (à 300 g)
8dlriisiä kypsennettynä
1pssApetit Kotimainen Herneitä

Valmistusohjeet

1. Hauduta kasviöljyssä mielellään teflonpannussa sipulikuutiot ja kasvissekoitus tasaisella lämmöllä 10 minuuttia. Lisää kalamauste ja vettä niin, että ainekset miltei peittyvät. Lisää sitruunamehu kirjolohisuikaleiden sekaan ja levitä ne kasvissekoituksen pinnalle. Hauduta kannen alla n. 10 minuuttia. Tarjoa herneillä höystetyn riisin kanssa.