Resepti
Hunajainen kasvispasta
Arvio: 3.6 / 5
Tomaattinen kastike sopii kasviksille erinomaisesti.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta

Ainekset
1 | rs | tomaattimurskaa |
1 | rkl | hunajaa |
1 | rkl | kasvisfondia |
1 | pss | Apetit Parhaat Kruunusekoitus |
2 | rs | tuorepastaa, esim. tagliatellea keitettynä (250 g) |
suolaa | ||
Tarjoiluun | ||
---|---|---|
0,25 | dl | ruohosipulia silputtuna |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna kattilassa tomaattimurska, hunaja ja liemivalmiste. Keitä viisi minuuttia miedolla lämmöllä. Lisää kasvissekoitus ja jatka kypsentämistä viisi minuuttia.
2. Sekoita pasta kastikkeeseen. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa.
3. Tarjoa ruohosipulilla viimeisteltynä.
4. Vinkki! Monipuolisen aterian saat tarjoamalla pastan kanssa sitruunalla, tillillä ja mustapippurilla maustetut lohimedaljongit. Saat annoksesta vegaanin käyttämällä hunajan sijaan agavesiirappia.