Resepti

Hunajaisia Muurikka-kasviksia broilerin kera

Arvio: 4.5 / 5

Lempeän hunajaisia Muurikka-kasviksia ja rouheasti pippurilla ja chilillä maustettuja broilerin fileepihvejä. Koko perheen kesäsuosikki.

Valmistusaika: Yli 60 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Maidoton Gluteeniton
Hunajaisia Muurikka-kasviksia broilerin kera

Ainekset

4maustamatonta broilerin rintafileepihviä
2tlrouheaa pippuri-chilimaustesekoitusta
2rklNeito Rypsiöljyä™
1tlmerisuolahiutaleita
Tarjoiluun
1pssApetit Muurikka-kasviksia Hunajainen (à 500 g)
2rklNeito Rypsiöljyä™

Valmistusohjeet

1. Pintamausta broileripihvit mausteseoksella. Anna maustua huoneenlämmössä 30–60 minuuttia. Kypsennä Muurikka-kasvikset pienessä kasviöljytilkassa Muurikassa kauniin ruskeiksi ja kypsiksi ja siirrä ne Muurikan laidalle tai lautaselle odottamaan. Lisää rypsiöljyä Muurikkaan ja paista broileripihvit kauniin ruskeiksi ja kypsiksi. Mausta pihvit merisuolahiutaleilla. Nauti Muurikka-kasvisten kanssa.

2. Vinkki! Tarjoa kastikkeena esim. avokadotahnaa tai makeaa ja vahva chilikastiketta yhdessä ranskankerman kanssa.