Resepti

Hunajaisia Muurikka-kasviksia ja kalaa

Arvio: 4.5 / 5

Hunajaiset Muurikka-kasvikset ja ruohosipulilla sekä sitruunalla maustettu kala kesäperunoiden kera kruunavat kauniin kesäpäivän.

Valmistusaika:

Annosmäärä: 4 annosta

Hunajaisia Muurikka-kasviksia ja kalaa

Ainekset

800gkuhafileetä
1rklApetit-rypsiöljyä
1tlsuolaa
1tlmustapippuria
0,5dlruohosipulia silputtuna
1pssApetit Muurikka-kasviksia Hunajainen
1sitruuna viipaleina

Valmistusohjeet

1. Mausta kalafileet öljyllä, suolalla ja pippurilla. Anna maustua 30 minuuttia. Kuumenna tilkka öljyä Muurikassa ja paista kasvikset kauniin ruskeiksi ja kypsiksi ja siirrä ne Muurikan laidalle tai lautaselle. Lisää öljyä Muurikkaan ja paista kalapalat kypsiksi. Viimeistele kala ruohosipulisilpulla ja sitruunaviipaleilla. Nauti kasvisten kanssa.

2. Vinkki!

3. Tarjoa kala-aterialla tillillä maustettuja kesäperunoita