Resepti
Hunajaisia Muurikka-kasviksia ja kalaa
Arvio: 4.5 / 5
Hunajaiset Muurikka-kasvikset ja ruohosipulilla sekä sitruunalla maustettu kala kesäperunoiden kera kruunavat kauniin kesäpäivän.
Valmistusaika:
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
800 | g | kuhafileetä |
1 | rkl | Apetit-rypsiöljyä |
1 | tl | suolaa |
1 | tl | mustapippuria |
0,5 | dl | ruohosipulia silputtuna |
1 | pss | Apetit Muurikka-kasviksia Hunajainen |
1 | sitruuna viipaleina |
Valmistusohjeet
1. Mausta kalafileet öljyllä, suolalla ja pippurilla. Anna maustua 30 minuuttia. Kuumenna tilkka öljyä Muurikassa ja paista kasvikset kauniin ruskeiksi ja kypsiksi ja siirrä ne Muurikan laidalle tai lautaselle. Lisää öljyä Muurikkaan ja paista kalapalat kypsiksi. Viimeistele kala ruohosipulisilpulla ja sitruunaviipaleilla. Nauti kasvisten kanssa.
2. Vinkki!
3. Tarjoa kala-aterialla tillillä maustettuja kesäperunoita