Resepti
Hunajaisia Muurikka-kasviksia ja lohta
Arvio: 4 / 5
Muurikka-kasviksista ja hunajamarinoiduista lohifileepaloista valmistuu maukas nyytti.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
 
                            Ainekset
| 1 | pss | Apetit Muurikka-kasviksia Hunajainen (à 500 g) | 
| 800 | g | kirjolohifilee | 
| 1 | tl | kalamaustetta | 
| 1 | rkl | Apetit-rypsiöljyä | 
| Lisäksi | ||
|---|---|---|
| 4 | kpl | reilunkokoista, kaksinkertaista palaa foliota | 
| Viimeistelyyn | ||
| tuoreita yrttejä | ||
| 1 | sitruuna lohkoina | |
Valmistusohjeet
1. Jaa Muurikka-kasvikset folioarkeille. Paloittele kirjolohifilee annospaloiksi ja nosta palat kasvisten päälle. Sulje nyytit siten, että saumakohta jää nyytin päälle.
2. Kypsennä ritilällä 15-20 minuuttia grillin kuumuuden mukaan. Avaa paketit ja viimeistele annokset yrteillä ja sitruunalla.
 Jaa
 Jaa Facebook
 Facebook
             LinkedIn
 LinkedIn
             Sähköposti
 Sähköposti 
             
                 
        