Resepti
Hunajaisia Muurikka-kasviksia ja lohta
Arvio: 4 / 5
Muurikka-kasviksista ja hunajamarinoiduista lohifileepaloista valmistuu maukas nyytti.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta

Ainekset
1 | pss | Apetit Muurikka-kasviksia Hunajainen (à 500 g) |
800 | g | kirjolohifilee |
1 | tl | kalamaustetta |
1 | rkl | Apetit-rypsiöljyä |
Lisäksi | ||
---|---|---|
4 | kpl | reilunkokoista, kaksinkertaista palaa foliota |
Viimeistelyyn | ||
tuoreita yrttejä | ||
1 | sitruuna lohkoina |
Valmistusohjeet
1. Jaa Muurikka-kasvikset folioarkeille. Paloittele kirjolohifilee annospaloiksi ja nosta palat kasvisten päälle. Sulje nyytit siten, että saumakohta jää nyytin päälle.
2. Kypsennä ritilällä 15-20 minuuttia grillin kuumuuden mukaan. Avaa paketit ja viimeistele annokset yrteillä ja sitruunalla.