Resepti

Hunajaisia Muurikka-kasviksia ja lohta

Arvio: 3.7 / 5

Muurikka-kasviksista ja hunajamarinoiduista lohifileepaloista valmistuu maukas nyytti.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Laktoositon Maidoton Gluteeniton
Hunajaisia Muurikka-kasviksia ja lohta

Ainekset

1pssApetit Muurikka-kasviksia Hunajainen (à 500 g)
800gkirjolohifilee
1tlkalamaustetta
1rklApetit-rypsiöljyä
Lisäksi
4kplreilunkokoista, kaksinkertaista palaa foliota
Viimeistelyyn
tuoreita yrttejä
1sitruuna lohkoina

Valmistusohjeet

1. Jaa Muurikka-kasvikset folioarkeille. Paloittele kirjolohifilee annospaloiksi ja nosta palat kasvisten päälle. Sulje nyytit siten, että saumakohta jää nyytin päälle.

2. Kypsennä ritilällä 15-20 minuuttia grillin kuumuuden mukaan. Avaa paketit ja viimeistele annokset yrteillä ja sitruunalla.