Resepti
Hunajalla ja rosmariinilla maustetut uunijuurekset
Arvio: 4.2 / 5
Hunaja tekee juureksista juhlaruokaa.
Valmistusaika:
Annosmäärä: 6 annosta
Ainekset
1 | pss | Apetit Kotimainen Juureskuutioita (500 g) |
2 | rkl | hunajaa |
1 | rkl | Neito Rypsiöljyä™ |
2 | tl | balsamiviinietikkaa |
tl | suolaa | |
mustapippuria | ||
2 | rkl | tuoretta rosmariinia hienonnettuna |
Vuokaan: | ||
---|---|---|
1 | rkl | Neito Rypsiöljyä™ |
Valmistusohjeet
1. Sekoita kulhossa juureskuutioiden joukkoon muut aineet. Sipaise uunivuoka kasviöljyllä ja kaada juureskuutiot vuokaan. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 25-30 minuuttia. Tarjoile esimerkiksi uunipaistin kera.
2. Vinkki! Voit myös käyttää Apetit Isot Juureskuutioita.
3. Vinkki! Voit korvata hunajan agavesiirapilla saadaksesi annoksesta vegaanin