Resepti

Hunajapaahdettu kukkakaali

Ihana, kaunis kasvislisäke kukkakaalista syntyy uunissa. Annoskokoa on helppo kasvattaa syöjämäärän mukaan.

Valmistusaika: alle 15 minuuttia

Annosmäärä: 4 annosta

Gluteeniton
Hunajapaahdettu kukkakaali

Ainekset

1pssApetit Kukkakaalia (à 250 g)
1pktkikherneitä (380 g/230 g)
1rklSriracha-maustekastiketta
1rklhunajaa
2rklNeito™ Rypsiöljy Mustapippuria tai Apetit-rypsiöljyä
0,5tlsuolaa
Tarjoiluun
2dlrucolaa
100gMarquis puna-valkohomejuustoa

Valmistusohjeet

1. Sekoita kaikki ainekset keskenään kulhossa. Jaa seos uunipellille leivinpaperille.

2. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes kukkakaali on sopivan kypsää.

3. Tarjoa rucolalla viimeisteltynä.

4. Vinkki! Kukkakaalin pähkinäiseen makuun sopii erinomaisesti juusto.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Reseptin tuotteet