Resepti

ITÄMEREN KALAHODARIT

Arvio: 4.3 / 5

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4

Laktoositon
ITÄMEREN KALAHODARIT

Ainekset

1pssApetit kotimaisia Itämeren kalapuikkoja (à 240g)
mini hot dog sämpylöitä
Pinaatti-jogurttikastike
30gApetit kotimainen pinaattia
2dlturkkilaista jogurttia
0,5tlvalkoviinietikkaa
0,5rklhunajaa
suolaa
Tillikurkku:
200gkurkkua
2rklväkiviinaetikkaa
suolaa
1rklsokeria
0,5dltilliä silputtuna
Tarjoiluun:
ketsuppia
paahdettua sipulia

Valmistusohjeet

1. Kuumenna kalapuikot pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Pinaatti-jogurttikastike: Sulata pinaatti mikroaaltouunissa ja jäähdytä. Sekoita kastikkeen kaikki ainekset hyvin keskenään ja anna maustua hetki kylmässä.

3. Tillikurkku: Leikkaa kurkusta kuorimaveitsellä ohuita suikaleita. Lisää kurkkusuikaleiden joukkoon silputut tillit, etikka, sokeri ja ripaus suolaa. Sekoita hyvin ja anna maustua hetki kylmässä.

4. Tarjoiluun: Kokoa sämpylät täytteillä ja lisää lopuksi paahdettua sipulia.