Resepti
ITÄMEREN KALAHODARIT
Arvio: 4.3 / 5
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4
Ainekset
1 | pss | Apetit kotimaisia Itämeren kalapuikkoja (à 240g) |
mini hot dog sämpylöitä | ||
Pinaatti-jogurttikastike | ||
---|---|---|
30 | g | Apetit kotimainen pinaattia |
2 | dl | turkkilaista jogurttia |
0,5 | tl | valkoviinietikkaa |
0,5 | rkl | hunajaa |
suolaa | ||
Tillikurkku: | ||
200 | g | kurkkua |
2 | rkl | väkiviinaetikkaa |
suolaa | ||
1 | rkl | sokeria |
0,5 | dl | tilliä silputtuna |
Tarjoiluun: | ||
ketsuppia | ||
paahdettua sipulia |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna kalapuikot pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Pinaatti-jogurttikastike: Sulata pinaatti mikroaaltouunissa ja jäähdytä. Sekoita kastikkeen kaikki ainekset hyvin keskenään ja anna maustua hetki kylmässä.
3. Tillikurkku: Leikkaa kurkusta kuorimaveitsellä ohuita suikaleita. Lisää kurkkusuikaleiden joukkoon silputut tillit, etikka, sokeri ja ripaus suolaa. Sekoita hyvin ja anna maustua hetki kylmässä.
4. Tarjoiluun: Kokoa sämpylät täytteillä ja lisää lopuksi paahdettua sipulia.