Resepti
Itämeren kalapihvejä, perunamuusi, hernekastike
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 2

Ainekset
1 | pkt | Apetit kotimaisia Itämeren kalapihvejä |
1 | pkt | Apetit Perunamuusia |
Hernemajoneesi | ||
---|---|---|
1 | pss | Apetit kotimaisia herneitä |
1 | prk | Majoneesia(à 270g) |
0,5 | tl | Suolaa |
1 | kpl | Valkosipulinkynsi |
10 | g | jalapeno |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna pihvit ja perunamuusi pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Majoneesi: Kuumenna herneet mikroaaltouunissa ja jäähdytä. Laita kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Annan maustua jääkaapissa hetki.
3. Vinkki: Voit valmistaa kastikkeen myös käyttämällä majoneesin sijaan maustamatonta jogurttia.