Resepti

Itämeren kalapihvejä, perunamuusi, hernekastike

Valmistusaika: Alle 15 min.

Annosmäärä: 2

Laktoositon Gluteeniton
Itämeren kalapihvejä, perunamuusi, hernekastike

Ainekset

1pktApetit kotimaisia Itämeren kalapihvejä
1pktApetit Perunamuusia
Hernemajoneesi
1pssApetit kotimaisia herneitä
1prkMajoneesia(à 270g)
0,5tlSuolaa
1kplValkosipulinkynsi
10gjalapeno

Valmistusohjeet

1. Kuumenna pihvit ja perunamuusi pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Majoneesi: Kuumenna herneet mikroaaltouunissa ja jäähdytä. Laita kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Annan maustua jääkaapissa hetki.

3. Vinkki: Voit valmistaa kastikkeen myös käyttämällä majoneesin sijaan maustamatonta jogurttia.