Resepti

Itämeren kalapuikot, hernedippi

Valmistusaika: Alle 15 min.

Annosmäärä: 4

Laktoositon Gluteeniton
Itämeren kalapuikot, hernedippi

Ainekset

1pssApetit Itämeren kalapuikkoja
1pssApetit Kukkakaali wingsejä
Hernemajoneesi
1pssApetit kotimaista hernettä (à 200g)
1prkvegaanista majoneesia (à 270g)
1kplvalkosipulinkynsi
10gjalapenoja
0,5tlsuolaa

Valmistusohjeet

1. Valmista hernemajoneesi: Kuumenna herneet mikroaaltouunissa ja jäähdytä. Mittaa majoneesin kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Anna maustua hetki jääkaapissa.

2. Valmista kalapuikot ja kukkakaaliwingsit pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoile hernemajoneesin kanssa.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!