Resepti
Itämeren kalapuikot, hernedippi
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 4
Ainekset
| 1 | pss | Apetit Itämeren kalapuikkoja |
| 1 | pss | Apetit Kukkakaali wingsejä |
| Hernemajoneesi | ||
|---|---|---|
| 1 | pss | Apetit kotimaista hernettä (à 200g) |
| 1 | prk | vegaanista majoneesia (à 270g) |
| 1 | kpl | valkosipulinkynsi |
| 10 | g | jalapenoja |
| 0,5 | tl | suolaa |
Valmistusohjeet
1. Valmista hernemajoneesi: Kuumenna herneet mikroaaltouunissa ja jäähdytä. Mittaa majoneesin kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Anna maustua hetki jääkaapissa.
2. Valmista kalapuikot ja kukkakaaliwingsit pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoile hernemajoneesin kanssa.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti