Resepti

Itämeren kalapuikot, hernedippi

Valmistusaika: Alle 15 min.

Annosmäärä: 4

Laktoositon Gluteeniton
Itämeren kalapuikot, hernedippi

Ainekset

1pssApetit Itämeren kalapuikkoja
1pssApetit Kukkakaali wingsejä
Hernemajoneesi
1pssApetit kotimaista hernettä (à 200g)
1prkvegaanista majoneesia (à 270g)
1kplvalkosipulinkynsi
10gjalapenoja
0,5tlsuolaa

Valmistusohjeet

1. Valmista hernemajoneesi: Kuumenna herneet mikroaaltouunissa ja jäähdytä. Mittaa majoneesin kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Anna maustua hetki jääkaapissa.

2. Valmista kalapuikot ja kukkakaaliwingsit pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoile hernemajoneesin kanssa.