Resepti
Itämeren kalapuikot, hernedippi
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 4

Ainekset
1 | pss | Apetit Itämeren kalapuikkoja |
1 | pss | Apetit Kukkakaali wingsejä |
Hernemajoneesi | ||
---|---|---|
1 | pss | Apetit kotimaista hernettä (à 200g) |
1 | prk | vegaanista majoneesia (à 270g) |
1 | kpl | valkosipulinkynsi |
10 | g | jalapenoja |
0,5 | tl | suolaa |
Valmistusohjeet
1. Valmista hernemajoneesi: Kuumenna herneet mikroaaltouunissa ja jäähdytä. Mittaa majoneesin kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Anna maustua hetki jääkaapissa.
2. Valmista kalapuikot ja kukkakaaliwingsit pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoile hernemajoneesin kanssa.