Resepti
Itämeren kalapuikot, perunamuusi, pinaattikastike
Arvio: 4.5 / 5
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 4
Ainekset
| 1 | pss | Apetit uuni & grillikasvikset hunajainen |
| 1 | pss | Apetit itämeren kalapuikkoja |
| 1 | prk | Apetit perunamuusia |
| Pinaatti-jogurttikastike | ||
|---|---|---|
| 60 | g | Apetit kotimainen pinaattia |
| 4 | dl | turkkilaista jogurtti |
| 1 | tl | valkoviinietikkaa |
| 1 | rkl | hunajaa |
| 0,5 | tl | suolaa |
Valmistusohjeet
1. Kaada pussillinen kasviksia uunivuokaan ja kypsennä 220°C noin 20 minuuttia. Valmista kastike sillä välin.
2. Pinaatti-jogurttikastike: Sulata pinaatti mikroaaltouunissa ja jäähdytä. Sekoita kastikkeen kaikki ainekset hyvin keskenään ja anna maustua kylmässä hetki.
3. Kuumenna kalapuikot ja perunamuusi pakkauksen ohjeen mukaan.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti