Resepti
Itämeren kalapuikot, perunamuusi, pinaattikastike
Arvio: 4.5 / 5
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 4
Ainekset
1 | pss | Apetit uuni & grillikasvikset hunajainen |
1 | pss | Apetit itämeren kalapuikkoja |
1 | prk | Apetit perunamuusia |
Pinaatti-jogurttikastike | ||
---|---|---|
60 | g | Apetit kotimainen pinaattia |
4 | dl | turkkilaista jogurtti |
1 | tl | valkoviinietikkaa |
1 | rkl | hunajaa |
0,5 | tl | suolaa |
Valmistusohjeet
1. Kaada pussillinen kasviksia uunivuokaan ja kypsennä 220°C noin 20 minuuttia. Valmista kastike sillä välin.
2. Pinaatti-jogurttikastike: Sulata pinaatti mikroaaltouunissa ja jäähdytä. Sekoita kastikkeen kaikki ainekset hyvin keskenään ja anna maustua kylmässä hetki.
3. Kuumenna kalapuikot ja perunamuusi pakkauksen ohjeen mukaan.