Resepti

Itämeren kalapuikot, perunamuusi, pinaattikastike

Arvio: 5 / 5

Valmistusaika: Alle 15 min.

Annosmäärä: 4

Laktoositon Gluteeniton
Itämeren kalapuikot, perunamuusi, pinaattikastike

Ainekset

1pssApetit uuni & grillikasvikset hunajainen
1pssApetit itämeren kalapuikkoja
1prkApetit perunamuusia
Pinaatti-jogurttikastike
60gApetit kotimainen pinaattia
4dlturkkilaista jogurtti
1tlvalkoviinietikkaa
1rklhunajaa
0,5tlsuolaa

Valmistusohjeet

1. Kaada pussillinen kasviksia uunivuokaan ja kypsennä 220°C noin 20 minuuttia. Valmista kastike sillä välin.

2. Pinaatti-jogurttikastike: Sulata pinaatti mikroaaltouunissa ja jäähdytä. Sekoita kastikkeen kaikki ainekset hyvin keskenään ja anna maustua kylmässä hetki.

3. Kuumenna kalapuikot ja perunamuusi pakkauksen ohjeen mukaan.