Resepti

Janssonin kiusaus

Arvio: 3.8 / 5

Perinteinen kiusaus syntyy jansson- tai anjovisfileillä höystetystä peruna-sipulisekoituksesta. Ja loraus kermaa tietysti.

Valmistusaika:

Annosmäärä: 4 annosta

Gluteeniton
Janssonin kiusaus

Ainekset

1pssApetit Kotimainen Peruna-sipulisekoitusta (à 500g)
1rsanjovisfileitä
1rskirjolohisuikaleita (à 300 g)
2,5dllaktoositonta ruokakermaa

Valmistusohjeet

1. Laita uunivuokaan kerroksittain jäinen peruna-sipulisekoitus, anjovisfileet ja kirjolohisuikaleet. Lisää vuokaan ruokakerma ja anjovissäilykkeen liemi. Kypsennä 225 °C:ssa noin 50 minuuttia.

2. Vinkki! Talvipakkasilla voit kypsentää kiusauksen leivinuunissa. Noin 220-astessa 1,5 tuntia ja hyvää tulee!