Resepti
Janssonin kiusaus
Arvio: 3.8 / 5
Perinteinen kiusaus syntyy jansson- tai anjovisfileillä höystetystä peruna-sipulisekoituksesta. Ja loraus kermaa tietysti.
Valmistusaika:
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
1 | pss | Apetit Kotimainen Peruna-sipulisekoitusta (à 500g) |
1 | rs | anjovisfileitä |
1 | rs | kirjolohisuikaleita (à 300 g) |
2,5 | dl | laktoositonta ruokakermaa |
Valmistusohjeet
1. Laita uunivuokaan kerroksittain jäinen peruna-sipulisekoitus, anjovisfileet ja kirjolohisuikaleet. Lisää vuokaan ruokakerma ja anjovissäilykkeen liemi. Kypsennä 225 °C:ssa noin 50 minuuttia.
2. Vinkki! Talvipakkasilla voit kypsentää kiusauksen leivinuunissa. Noin 220-astessa 1,5 tuntia ja hyvää tulee!