Resepti

Järvikalapihvit ja kasviscouscous

Arvio: 4 / 5

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4

Laktoositon
Järvikalapihvit ja kasviscouscous

Ainekset

2pktApetit Kotimainen Järvikalapihvejä (à 200g)
Kasviscouscous
2,5dlvettä
150gcouscous-suurimoita
ripaus suolaa
1pssApetit Kasvislisäke lehtikaalilla
1rklNeito® sitruuna mausteöljyä
Tarjoiluun
chilimajoneesia

Valmistusohjeet

1. Lado Järvikalapihvit voideltuun vuokaan limittäin. Kuumenna pakkauksen ohjeen mukaan uunissa 225 asteessa noin 10 minuuttia. Kuumenna vesi kattilassa kiehuvaksi. Lisää suola ja couscous-suurimot ja sekoita. Nosta levyltä ja anna hautua kannen alla 5 - 7 min. Lisää kasvislisäke ja siirrä kattila takaisin liedelle, kunnes kasvikset osat sulaneet. Lisää sitruunamausteöljy couscous-kasvisseoksen joukkoon. Sekoita hyvin. Tarjoile chilimajoneesin kera.