Resepti
Järvikalapihvit ja kasviscouscous
Arvio: 4 / 5
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4
Ainekset
2 | pkt | Apetit Kotimainen Järvikalapihvejä (à 200g) |
Kasviscouscous | ||
---|---|---|
2,5 | dl | vettä |
150 | g | couscous-suurimoita |
ripaus suolaa | ||
1 | pss | Apetit Kasvislisäke lehtikaalilla |
1 | rkl | Neito® sitruuna mausteöljyä |
Tarjoiluun | ||
chilimajoneesia |
Valmistusohjeet
1. Lado Järvikalapihvit voideltuun vuokaan limittäin. Kuumenna pakkauksen ohjeen mukaan uunissa 225 asteessa noin 10 minuuttia. Kuumenna vesi kattilassa kiehuvaksi. Lisää suola ja couscous-suurimot ja sekoita. Nosta levyltä ja anna hautua kannen alla 5 - 7 min. Lisää kasvislisäke ja siirrä kattila takaisin liedelle, kunnes kasvikset osat sulaneet. Lisää sitruunamausteöljy couscous-kasvisseoksen joukkoon. Sekoita hyvin. Tarjoile chilimajoneesin kera.