Resepti
Järvikalapihvit ja kasviscouscous
Arvio: 4 / 5
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4
Ainekset
| 2 | pkt | Apetit Kotimainen Järvikalapihvejä (à 200g) |
| Kasviscouscous | ||
|---|---|---|
| 2,5 | dl | vettä |
| 150 | g | couscous-suurimoita |
| ripaus suolaa | ||
| 1 | pss | Apetit Kasvislisäke lehtikaalilla |
| 1 | rkl | Neito® sitruuna mausteöljyä |
| Tarjoiluun | ||
| chilimajoneesia | ||
Valmistusohjeet
1. Lado Järvikalapihvit voideltuun vuokaan limittäin. Kuumenna pakkauksen ohjeen mukaan uunissa 225 asteessa noin 10 minuuttia. Kuumenna vesi kattilassa kiehuvaksi. Lisää suola ja couscous-suurimot ja sekoita. Nosta levyltä ja anna hautua kannen alla 5 - 7 min. Lisää kasvislisäke ja siirrä kattila takaisin liedelle, kunnes kasvikset osat sulaneet. Lisää sitruunamausteöljy couscous-kasvisseoksen joukkoon. Sekoita hyvin. Tarjoile chilimajoneesin kera.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti