Resepti
Järvikalapuikko mini hot dog
Arvio: 3.5 / 5
Reseptistä tulee 8 pientä hodaria. Järvikalapuikot ovat juuri sopivan kokoisia mini hot dog sämpylöiden täytteiksi.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4
Ainekset
8 | kpl | Mini Hot Dog Sämpylöitä |
1 | pkt | Apetit Kotimaisia Järvikalapuikkoja (à 200g) |
Punajuurimajoneesi | ||
---|---|---|
100 | g | Majoneesia |
1 | rkl | Punajuurimehua |
Valkoviinietikkaa | ||
Suolaa | ||
Sokeria | ||
Pinaattijogurtti | ||
0,5 | pss | Apetit Kotimainen pinaattia (à 150g) |
200 | g | Turkkilaista jogurttia |
Suolaa | ||
Sokeria | ||
Mustapippuria | ||
Pikkelöity punasipuli | ||
1 | kpl | Punasipuli |
1 | dl | Punaviinietikkaa |
50 | g | Sokeria |
1,5 | dl | Vettä |
Ripotteeksi | ||
Rapeaa paahdettua sipulia |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna Kotimaiset Järvikalapuikot jäisinä tai osittain sulaneina uunissa 225 °C 8-10 minuuttia.
2. Sekoita majoneesi ja punajuurimehu keskenään ja mausta etikalla, suolalla ja sokerilla.
3. Sulata pinaatti mikroaaltouunissa (800 W) puolella teholla 3 – 5 minuuttia ja jäähdytä.
4. Sekoita pinaatti ja jogurtti keskenään ja mausta suolalla, sokerilla ja mustapippurilla.
5. Leikkaa punasipuli ohuiksi suikaleiksi ja laita kulhoon.
6. Mittaa kattilaan etikka, sokeri sekä vesi ja kiehauta.
7. Kaada kuuma neste sipulisuikaleiden päälle ja jäähdytä sipulit liemessään. (Parhaan lopputuloksen saat jos annat maustua kylmässä yön yli).
8. Kuumenna hodarisämpylät ja kokoa täytteillä.
9. Ripottele lopuksi päälle paahdettua sipulia.