Resepti

Järvikalapuikko mini hot dog

Arvio: 3.5 / 5

Reseptistä tulee 8 pientä hodaria. Järvikalapuikot ovat juuri sopivan kokoisia mini hot dog sämpylöiden täytteiksi.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4

Laktoositon
Järvikalapuikko mini hot dog

Ainekset

8kplMini Hot Dog Sämpylöitä
1pktApetit Kotimaisia Järvikalapuikkoja (à 200g)
Punajuurimajoneesi
100gMajoneesia
1rklPunajuurimehua
Valkoviinietikkaa
Suolaa
Sokeria
Pinaattijogurtti
0,5pssApetit Kotimainen pinaattia (à 150g)
200gTurkkilaista jogurttia
Suolaa
Sokeria
Mustapippuria
Pikkelöity punasipuli
1kplPunasipuli
1dlPunaviinietikkaa
50gSokeria
1,5dlVettä
Ripotteeksi
Rapeaa paahdettua sipulia

Valmistusohjeet

1. Kuumenna Kotimaiset Järvikalapuikot jäisinä tai osittain sulaneina uunissa 225 °C 8-10 minuuttia.

2. Sekoita majoneesi ja punajuurimehu keskenään ja mausta etikalla, suolalla ja sokerilla.

3. Sulata pinaatti mikroaaltouunissa (800 W) puolella teholla 3 – 5 minuuttia ja jäähdytä.

4. Sekoita pinaatti ja jogurtti keskenään ja mausta suolalla, sokerilla ja mustapippurilla.

5. Leikkaa punasipuli ohuiksi suikaleiksi ja laita kulhoon.

6. Mittaa kattilaan etikka, sokeri sekä vesi ja kiehauta.

7. Kaada kuuma neste sipulisuikaleiden päälle ja jäähdytä sipulit liemessään. (Parhaan lopputuloksen saat jos annat maustua kylmässä yön yli).

8. Kuumenna hodarisämpylät ja kokoa täytteillä.

9. Ripottele lopuksi päälle paahdettua sipulia.