Resepti
Jauhelihakeitto salvialla
Arvio: 4.3 / 5
Koska Tuorekset on pesty, kuorittu ja pilkottu, valmistuu ruoka niistä nopeasti. Tuotteiden saatavuus on toistaiseksi rajattu, katso Tuoreksia myyvät kaupat
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 2 annosta
Ainekset
200 | g | sika-nautajauhelihaa |
1 | rkl | Neito™ Rypsiöljyä |
2 | pss | Apetit Kotimainen Keittojuures (à 200 g) |
9 | dl | lihalientä |
2 | rkl | salviaa |
Valmistusohjeet
1. Ruskista jauheliha kasviöljytilkassa reilun kattilan pohjalla. Lisää kasvikset ja jatka kuumennusta seosta samalla sekoitellen, kunnes kasvikset ovat saaneet hiukan paistopintaa.
2. Lisää kasvis- tai lihaliemi ja keitä kannen alla keskilämmöllä 10-15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
3. Tarjoile yrtillä viimeisteltynä.