Resepti

Juhlava äyriäiskeitto

Arvio: 5 / 5

Juhlien herkullisen tuoksuinen äyriäiskeitto terästetään sherryllä.

Valmistusaika: alle 30 minuuttia

Annosmäärä: 6 annosta

Vähälaktoosinen Gluteeniton
Juhlava äyriäiskeitto

Ainekset

1rklNeito Rypsiöljyä™
1dlApetit Sipulikuutioita
200gherkkusieniä
0,5lvettä
1,5rklkalafondia
250gvaaleaa kalaa
2rsApetit Isoja katkarapuja (à 170/400 g)
2,5dlruokakermaa
1dlsherryä
1tlmustapippuria
Tarjoiluun
6vaaleaa (gluteenitonta) leipäviipaletta

Valmistusohjeet

1. Kuumenna kasviöljy kattilassa. Viipaloi joukkoon sienet. Lisää sipuli ja kääntele seos kypsäksi. Lisää vesi ja kalafondi.

2. Kuutioi kattilaan kala. Keitä muutama minuutti.

3. Lisää loput ainekset, kuumenna ja tarjoa hyvän, vaalean leivän kera.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!