Resepti
Juustoinen hernerisotto
Arvio: 4.2 / 5
Italialainen resepti kotimaisista kasviksista valmistettuna.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
| 1 | rkl | Apetit Neito Puristettu pehmeä ja hieno rypsi- & rapsiöljyä |
| 1 | pss | Apetit Sipulikuutioita |
| 3 | dl | risottoriisiä |
| 9 | dl | kuumaa kasvislientä |
| 1 | rs | punaravunpyrstöjä |
| 1 | pss | Apetit Kotimainen Hernettä tai Apetit Kotimainen Luomu Hernettä |
| 1 | sitruunan raastettu kuori ja mehu | |
| 100 | g | raastettua kermajuustoa |
| 1 | rkl | hienonnettua tuoretta basilikaa |
| 1 | rkl | hienonnettua minttua |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna kasviöljy kattilassa. Lisää sipulikuutiot sekä riisi ja kuullota hetki. Lisää 1/3 kasvisliemestä. Keitä välillä sekoittaen noin 5 minuuttia, kunnes neste on imeytynyt riisiin. Lisää loput kasvisliemestä pienissä erissä ja keitä 10-15 minuuttia, kunnes riisi on napakan kypsää ja kosteaa. Lisää valutetut punaravunpyrstöt sekä herneet ja anna hautua pari minuuttia. Sekoita lopuksi joukkoon sitruunankuori, sitruunamehu, juusto sekä hienonnetut yrtit ja kuumenna risotto.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti