Resepti

Juustoinen hernerisotto

Arvio: 4.2 / 5

Italialainen resepti kotimaisista kasviksista valmistettuna.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Gluteeniton
Juustoinen hernerisotto

Ainekset

1rklNeito Rypsiöljyä™
1pssApetit Sipulikuutioita
3dlrisottoriisiä
9dlkuumaa kasvislientä
1rspunaravunpyrstöjä
1pssApetit Kotimainen Hernettä tai Apetit Kotimainen Luomu Hernettä
1sitruunan raastettu kuori ja mehu
100graastettua kermajuustoa
1rklhienonnettua tuoretta basilikaa
1rklhienonnettua minttua

Valmistusohjeet

1. Kuumenna kasviöljy kattilassa. Lisää sipulikuutiot sekä riisi ja kuullota hetki. Lisää 1/3 kasvisliemestä. Keitä välillä sekoittaen noin 5 minuuttia, kunnes neste on imeytynyt riisiin. Lisää loput kasvisliemestä pienissä erissä ja keitä 10-15 minuuttia, kunnes riisi on napakan kypsää ja kosteaa. Lisää valutetut punaravunpyrstöt sekä herneet ja anna hautua pari minuuttia. Sekoita lopuksi joukkoon sitruunankuori, sitruunamehu, juusto sekä hienonnetut yrtit ja kuumenna risotto.