Resepti
Kaali-juureslaatikko
Arvio: 3.4 / 5
Valkokaali saa seuraa värikkäistä juureksista.
Valmistusaika:
Annosmäärä: 4 annosta
 
                            Ainekset
| 250 | g | valkokaalia | 
| 2 | pss | Apetit Suikalejuureksia | 
| 0,5 | pss | Apetit Sipulikuutioita | 
| 2 | rkl | Neito Rypsiöljyä™ | 
| 1 | dl | vettä | 
| 1 | rkl | siirappia | 
| 1 | tl | yrttisuolaa | 
| 2 | tl | sitruunapippuria | 
| 2 | tl | timjamia | 
| 1 | tl | rakuunaa | 
| 1 | tl | rosmariinia | 
| Päälle | ||
|---|---|---|
| 1 | dl | maitoa | 
| 1 | tlk | smetanaa | 
| 1 | kananmuna | |
| 100 | g | juustoraastetta | 
Valmistusohjeet
1. Suikaloi valkokaali. Kiehauta vihannekset pannulla. Lisää joukkoon tilkka vettä ja anna hautua 5 min. Mausta seos. Kaada ainekset voideltuun, laakeaan vuokaan. Sekoita munamaidon ainekset ja kaada seos vihannesten päälle. Kypsennä 200 °C:ssa n. 15 min. Ripottele päälle juustoraaste ja jatka kypsentämistä vielä 20 min.
2. Vinkki! Voit myös käyttää Apetit Maalaiskasviksia.
 Jaa
 Jaa Facebook
 Facebook
             LinkedIn
 LinkedIn
             Sähköposti
 Sähköposti 
             
                 
        