Resepti
Kaali-juureslaatikko
Arvio: 3.3 / 5
Valkokaali saa seuraa värikkäistä juureksista.
Valmistusaika:
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
250 | g | valkokaalia |
2 | pss | Apetit Suikalejuureksia |
0,5 | pss | Apetit Sipulikuutioita |
2 | rkl | Neito Rypsiöljyä™ |
1 | dl | vettä |
1 | rkl | siirappia |
1 | tl | yrttisuolaa |
2 | tl | sitruunapippuria |
2 | tl | timjamia |
1 | tl | rakuunaa |
1 | tl | rosmariinia |
Päälle | ||
---|---|---|
1 | dl | maitoa |
1 | tlk | smetanaa |
1 | kananmuna | |
100 | g | juustoraastetta |
Valmistusohjeet
1. Suikaloi valkokaali. Kiehauta vihannekset pannulla. Lisää joukkoon tilkka vettä ja anna hautua 5 min. Mausta seos. Kaada ainekset voideltuun, laakeaan vuokaan. Sekoita munamaidon ainekset ja kaada seos vihannesten päälle. Kypsennä 200 °C:ssa n. 15 min. Ripottele päälle juustoraaste ja jatka kypsentämistä vielä 20 min.
2. Vinkki! Voit myös käyttää Apetit Maalaiskasviksia.