Resepti

Kaali-juureslaatikko

Valkokaali saa seuraa värikkäistä juureksista.

Valmistusaika: alle 60 minuuttia

Annosmäärä: 4 annosta

Gluteeniton
Kaali-juureslaatikko

Ainekset

250gvalkokaalia
2pssApetit Suikalejuureksia
0,5pssApetit Sipulikuutioita
2rklNeito Rypsiöljyä™
1dlvettä
1rklsiirappia
1tlyrttisuolaa
2tlsitruunapippuria
2tltimjamia
1tlrakuunaa
1tlrosmariinia
Päälle
1dlmaitoa
1tlksmetanaa
1kananmuna
100gjuustoraastetta

Valmistusohjeet

1. Suikaloi valkokaali. Kiehauta vihannekset pannulla. Lisää joukkoon tilkka vettä ja anna hautua 5 min. Mausta seos. Kaada ainekset voideltuun, laakeaan vuokaan. Sekoita munamaidon ainekset ja kaada seos vihannesten päälle. Kypsennä 200 °C:ssa n. 15 min. Ripottele päälle juustoraaste ja jatka kypsentämistä vielä 20 min.

2. Vinkki! Voit myös käyttää Apetit Maalaiskasviksia.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!