Resepti
Kahdesti kermaperunaa
Arvio: 1.9 / 5
Paistamalla kaksi kermaperunavuoallista kerralla, saadaan kahdesti maukkaat lisukkeet.
Valmistusaika: Yli 60 min.
Annosmäärä: 7 annosta
Ainekset
2 | pss | Apetit Kotimainen Uunivalmis Kermaperunaa |
1 | rkl | majoneesia |
3 | pss | Apetit Kotimainen Pinaattia tai Apetit Kotimainen Luomu Pinaattia |
1 | tl | mustapippuria |
0,5 | dl | lehtipersiljaa |
1 | tl | sormisuolaa |
Valmistusohjeet
1. Kypsennä kermaperunat uunivuoissaan pakkauksen ohjeen mukaisesti. Tarjoa toinen kermaperunavuoka.
2. Tee toisesta annoskakkuset seuraavasti: lusikoi kypsää kermaperunaa pieneen annosvuokaan ja kumoa uunipannulle. Tee samoin 4-5 kertaa, riippuen annosvuoan koosta. Kuumenna kermaperunakakkusia uunissa 225 °C:ssa 15 minuuttia.
3. Kiehauta pinaatti ja jäähdytä se. Sekoita pinaatti majoneesiin ja siirrä seos pursotuspussiin.
4. Viimeistele annokset pinaatti-majoneesilla, mustapippurilla ja lehtipersiljalla sekä ripauksella sormisuolaa.