Resepti

Kala-ceviche

Arvio: 5 / 5

Paahdetulla ruisleipäviipaleella tarjoiltu, raikas ceviche syntyy limemarinoidusta graavisiiasta, paprikasta tai tomaatista sekä mausteista.

Valmistusaika: Yli 60 min.

Annosmäärä: 8 annosta

Laktoositon Maidoton
Kala-ceviche

Ainekset

3pktApetit graavisuolattua siikafileesiivua (à 150 g)
1dlpieniä paprika tai tomaattikuutioita
1sitruuna
0,5tlrouhittua mustapippuria
12varrellista kaprista
3rkloliiviöljyä
3rkltilliä silputtuna
Tarjoiluun:
8paahdettua ruisleipää
8varrellista kaprista
1rkltilliä

Valmistusohjeet

1. Suikaloi siikafileesiivut ja pane ne kulhoon. Lisää paprika- tai tomaattikuutiot, sitrusmehu ja pippuri. Poista kapriksista varret ja hienonna marjat. Lisää kapris- ja tillisilput. Sekoita, peitä kelmulla ja pane 1–2 tunniksi viileään maustumaan.

2. Paahda ruisleipäviipaleet ja pane ne lautasille. Annostele siikaseos leipäviipaleiden päälle. Koristele leivät kapriksilla ja tillillä. Kalacevichen voi annostella myös renkaan avulla.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!