Resepti

Kala-nuudelikeitto

Kala-nuudelikeiton voit valmistaa eri tulisuusasteilla chilin määrää vaihdellen, mielialasta ja syöjistä riippuen.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Laktoositon Maidoton Gluteeniton
Kala-nuudelikeitto

Ainekset

1,5rklNeito™ rypsiöljyä
0,5rskirjolohisuikaleita (à 300 g)
0,25tlchilijauhetta
0,5tlcurryjauhetta
0,5rklkasvisfondia
0,5lvettä
0,5pktriisinuudeleita murskattuna (à 50 g)
0,5kplmakea paprika suikaloituna
0,25pssApetit Maissia (á 200 g)
1,5rklsweet chili -kastiketta
0,25tlsuolaa
0,5kplchilipalko
Tarjoiluun
0,5rklkevätsipulia silputtuna
1rklkorianteria silputtuna
0,25pssApetit Pikkuporkkanoita (à 200g)

Valmistusohjeet

1. Kuumenna paistinpannulla tilkka öljyä ja ruskista kalasuikaleet siinä kypsiksi.

2. Lisää mausteet ja porkkanat. Kypsennä käännellen muutama minuutti. Lisää fondi ja vesi. Kiehauta ja keitä viitisen minuuttia.

3. Lisää nuudelit, paprika, maissi ja chilikastike. Keitä hiljalleen viitisen minuuttia. Lisää sweet chili- kastike sekä suola. Hauduta noin 10 minuuttia. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Viimeistele chilillä, kevätsipulilla ja korianterilla.