Resepti
Kalaa ja sinappi-piparjuurikastiketta
Arvio: 3.6 / 5
Kolja, turska ja seiti maistuu sitruuna-piparjuurikastikkeen kera.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta

Ainekset
800 | g | koljaa fileenä |
3 | rkl | Neito Rypsiöljyä™ |
1 | tl | suolaa |
1 | tl | musta- tai valkopippuria |
Kastike | ||
---|---|---|
2 | dl | ranskankermaa |
2 | rkl | sinappia |
2 | rkl | piparjuurta raastettuna |
Tarjoiluun | ||
tuoreita yrttejä |
Valmistusohjeet
1. Tee kastike vaahdottamalla ranskankerma. Mausta vaahto.
2. Taputtele kalafileiden pinta kuivaksi talouspaperilla. Kuumenna parilapannulla tai paistinpannulla rasva ja paista kalafileet kypsiksi, noin 2-3 minuuttia per puoli. Mausta suolalla ja pippurilla.
3. Tarjoa kastike kalan kera. Leikkaa tarjolle sitruunalohkoja ja viimeistele kala/annokset yrtein.
4. Vinkki! Kastike käy myös uuniperunan täytteeksi esim. kylmäsavukirjolohen kera.