Resepti
Kalapatonki
Pätkä patonkia ja täytteeksi kasviksia maukkaasti maustettuna, Siitä ei street food parane.
Valmistusaika: Yli 60 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
| 2 | pss | Apetit Särkisen kalapyöryköitä (à 240 g) |
| Tillimajoneesi | ||
|---|---|---|
| 1 | dl | majoneesia |
| 0,5 | dl | hienonnettua tuoretta tilliä |
| Juuressalsa | ||
| 1 | pss | Apetit Kotimainen Keittojuureksia (à 200 g) |
| 0,5 | kpl | punasipuli hienonnettuna |
| 0,5 | dl | hienonnettua korianteria |
| 1 | tl | hienonnettua tuoretta tai kuivattua chiliä |
| 3 | rkl | oliiviöljyä |
| 1 | rkl | vaaleaa balsamicoa |
| 0,5 | tl | suolaa |
| 1 | tl | sokeria |
| Tarjoiluun | ||
| 4 | kpl | patonkipalaa |
| jääsalaatinlehtiä suikaleina | ||
Valmistusohjeet
1. Sekoita kaikki juuressalsan aineet keskenään ja anna maustua 1 tunti. Sekoita majoneesi ja tilli sauvasekoittimella tasaiseksi.
2. Kuumenna Kalapyörykät rapeiksi 200:ssa asteessa uunissa.
3. Halkaise patonginpalat ja paahda leikkauspinnat rapeiksi kuivassa paistinpannussa. Voitele patonginpuolikkaat tillimajoneesilla. Täytä patongit jääsalaatilla, kalapyöryköillä ja juuressalsalla.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti