Resepti
Kalapuikkohodarit
Arvio: 4.3 / 5
Kokoa herkulliset hodarit kotimaisista Järvikala- tai Itämeren kalapuikoista! Hodarit ovat myös mainio retkieväs: Etukäteen kotona tarvitsee valmistella vain marinoitu punasipuli, ja muut ainekset voit napata mukaan sellaisenaan. Retkellä kalapuikot on helppo lämmittää nopeasti nuotiolla tai trangialla.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4

Ainekset
Apetit Kotimainen Järvikalapuikkoja tai Itämeren kalapuikkoja | ||
hot dog sämpylöitä | ||
Tarjoiluun: | ||
---|---|---|
2 | kpl | punasipuleita |
1 | dl | punaviinietikkaa |
50 | g | sokeria |
1,5 | dl | vettä |
0,5 | tl | suolaa |
majoneesia | ||
tuoretta tilliä |
Valmistusohjeet
1. Leikkaa punasipuli ohuiksi suikaleiksi ja laita kulhoon. Mittaa kattilaan etikka, sokeri sekä vesi ja kiehauta. Kaada kuuma neste sipulisuikaleiden päälle ja jäähdytä sipulit liemessään. Parhaan lopputuloksen saat jos annat maustua kylmässä yön yli.
2. Kuumenna kalapuikot pakkauksen ohjeen mukaan.
3. Kokoa hodarit laittamalla hot dog -sämpylöiden väliin kalapuikkoja, majoneesia, marinoitua punasipulia ja tuoretta tilliä.