Resepti
Kalasadwich
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 2

Ainekset
1 | pkt | Apetit Rapeat sitruunaiset kalafileet |
0,5 | kpl | Leipää |
Avokadotsatsiki | ||
---|---|---|
1 | kpl | Avokadoa |
200 | g | Turkkilaista jogurttia |
1 | kpl | Valkosipulinkynsiä |
1 | tl | Sitruunamehua |
0,5 | tl | Suolaa |
1 | tl | Sokeria |
Täytesalaatti | ||
0,5 | kpl | Ruukkua Jääsalaattia |
0,5 | kpl | Ruukkua Korianteria |
Apetit Rypsiöljyä | ||
Sitruunamehua | ||
Suolaa |
Valmistusohjeet
1. Kypsennä kalat pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Leikkaa leipä ja paahda öljyssä paistinpannulla.
3. Kuori avokado, poista kivi ja leikkaa kuutioiksi. Sekoita jogurtin joukkoon avokado, murskattu valkoispuli, sitruunamehu ja mausteet.
4. Täytesalaatti:Revi jääsalaatti ja leikkaa korianteri kulhoon. Sekoita joukkoon öljyä, sitruunamehua ja ripaus suolaa.
5. Kokoa leivän päälle tsatsikia, kalafilee ja salaatti. Laita kastiketta myös kansileipään. Paina leipää kevyesti ja leikkaa kahteen osaan. Tarjoile ranskanperunoiden kanssa.