Resepti

Kalatacot

Arvio: 3 / 5

Tacot ovat rapeita maissikuoria, jotka voi täyttää ihanasti kalalla, kanalla ja kasviksilla.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Gluteeniton
Kalatacot

Ainekset

1rskirjolohisuikaleita (à 300 g)
1rklApetit- tai Neito rypsiöljyä™
punakaalia
1punasipuli
2avokadoa
2limettiä
2tomaattia kuutioituna
Chilimajoneesi
1dlchilimajoneesia
1dlranskankermaa
0,5vihreä chili suikaloituna
1rkllimettimehua
1tlsuolaa
1tlmustapippuria
Tarjoiluun
4tacokuorta
2rkllehtipersiljaa

Valmistusohjeet

1. Ruskista ja kypsennä kalasuikaleet pannulla kasviöljyssä. Suikaloi punakaali ja punasipuli. Kuori ja lohko avocadot. Valuta niille limettimehua tummumisen ehkäisemiseksi. Kuutioi tomaatit.

2. Sekoita keskenään chilimajoneesin ainekset. Kokoa aineksista maukkaat tacot juuri ennen syömistä ja tarjoa ne lehtipersiljan kera.