Resepti
Kalatacot
Arvio: 3 / 5
Tacot ovat rapeita maissikuoria, jotka voi täyttää ihanasti kalalla, kanalla ja kasviksilla.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
1 | rs | kirjolohisuikaleita (à 300 g) |
1 | rkl | Apetit- tai Neito rypsiöljyä™ |
punakaalia | ||
1 | punasipuli | |
2 | avokadoa | |
2 | limettiä | |
2 | tomaattia kuutioituna | |
Chilimajoneesi | ||
---|---|---|
1 | dl | chilimajoneesia |
1 | dl | ranskankermaa |
0,5 | vihreä chili suikaloituna | |
1 | rkl | limettimehua |
1 | tl | suolaa |
1 | tl | mustapippuria |
Tarjoiluun | ||
4 | tacokuorta | |
2 | rkl | lehtipersiljaa |
Valmistusohjeet
1. Ruskista ja kypsennä kalasuikaleet pannulla kasviöljyssä. Suikaloi punakaali ja punasipuli. Kuori ja lohko avocadot. Valuta niille limettimehua tummumisen ehkäisemiseksi. Kuutioi tomaatit.
2. Sekoita keskenään chilimajoneesin ainekset. Kokoa aineksista maukkaat tacot juuri ennen syömistä ja tarjoa ne lehtipersiljan kera.