Resepti

Kalatortillat

Valmistusaika: Alle 15 min.

Annosmäärä: 4

Maidoton Gluteeniton
Kalatortillat

Ainekset

Hernemajoneesi
1pssApetit kotimaisia herneitä
1prkmajoneesia (à 270g)
1kplValkosipulinkynsi
10gJalapenoja
0,5tlSuolaa
Rapeat kalatikut
1pktItämeren kotimaisia kalapihvejä
Apetit Rypsiöljyä
Lisukkeeksi
Paprikaa
Kurkkua
Keräkaalia
Punasipulia
Chiliä
Korianteria
Tortilloita
Salsakastiketta
Nachoja

Valmistusohjeet

1. Valmista hernemajoneesi: Kuumenna herneet mikroaaltouunissa ja jäähdytä. Mittaa majoneesin kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Anna maustua hetki jääkaapissa.

2. Leikkaa hieman sulaneet pihvit suikaleiksi ja paista pannulla runsaassa öljyssä rapeiksi tikuiksi.

3. Leikkaa kaikki kasvikset tarjolle ohuiksi suikaleiksi. Tarjoile salsakastikkeen ja nachojen kanssa.