Resepti
Kalatortillat
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 4
Ainekset
Hernemajoneesi | ||
---|---|---|
1 | pss | Apetit kotimaisia herneitä |
1 | prk | majoneesia (à 270g) |
1 | kpl | Valkosipulinkynsi |
10 | g | Jalapenoja |
0,5 | tl | Suolaa |
Rapeat kalatikut | ||
1 | pkt | Itämeren kotimaisia kalapihvejä |
Apetit Rypsiöljyä | ||
Lisukkeeksi | ||
Paprikaa | ||
Kurkkua | ||
Keräkaalia | ||
Punasipulia | ||
Chiliä | ||
Korianteria | ||
Tortilloita | ||
Salsakastiketta | ||
Nachoja |
Valmistusohjeet
1. Valmista hernemajoneesi: Kuumenna herneet mikroaaltouunissa ja jäähdytä. Mittaa majoneesin kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Anna maustua hetki jääkaapissa.
2. Leikkaa hieman sulaneet pihvit suikaleiksi ja paista pannulla runsaassa öljyssä rapeiksi tikuiksi.
3. Leikkaa kaikki kasvikset tarjolle ohuiksi suikaleiksi. Tarjoile salsakastikkeen ja nachojen kanssa.