Resepti
Kalatortillat
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 4
Ainekset
| Hernemajoneesi | ||
|---|---|---|
| 1 | pss | Apetit kotimaisia herneitä |
| 1 | prk | majoneesia (à 270g) |
| 1 | kpl | Valkosipulinkynsi |
| 10 | g | Jalapenoja |
| 0,5 | tl | Suolaa |
| Rapeat kalatikut | ||
| 1 | pkt | Itämeren kotimaisia kalapihvejä |
| Apetit Kotimainen Rypsi&rapsiöljyä | ||
| Lisukkeeksi | ||
| Paprikaa | ||
| Kurkkua | ||
| Keräkaalia | ||
| Punasipulia | ||
| Chiliä | ||
| Korianteria | ||
| Tortilloita | ||
| Salsakastiketta | ||
| Nachoja | ||
Valmistusohjeet
1. Valmista hernemajoneesi: Kuumenna herneet mikroaaltouunissa ja jäähdytä. Mittaa majoneesin kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Anna maustua hetki jääkaapissa.
2. Leikkaa hieman sulaneet pihvit suikaleiksi ja paista pannulla runsaassa öljyssä rapeiksi tikuiksi.
3. Leikkaa kaikki kasvikset tarjolle ohuiksi suikaleiksi. Tarjoile salsakastikkeen ja nachojen kanssa.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti