Resepti

Karjalanpaisti

Isät kokkaa -kirjan miehet Joonas ja Serko tietävät, että isille maistuu lihapata.

Valmistusaika: yli 60 minuuttia

Annosmäärä: 4 annosta

Laktoositon Maidoton Gluteeniton
Karjalanpaisti

Ainekset

800gnaudan sisäpaistia
150gpekonia
NEITO™ -rypsiöljyä
1pssApetit Pikkuporkkanoita (à 200 g)
1pssApetit Kotimainen Sipulikuutioita (à 200 g)
1rklvoita
8dllihalientä
10maustepippuria
2laakerinlehteä
1tlsuolaa

Valmistusohjeet

1. Poista lihasta kalvo. Leikkaa liha noin 2 cm kuutioiksi. Paloittele pekoni.

2. Kuumenna kasviöljy valurautapadassa ja ruskista lihapalat siinä kauttaaltaan. Lisää paloteltu pekoni, voi, porkkanat ja sipuli. Anna ruskistua vielä viitisen minuuttia. Kaada liemi pataan, lisää mausteet ja laita kansi päälle. Kypsennä 150-asteisessa uunissa haudutellen pari tuntia.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!