Resepti
Kasvis-kalkkunapata
Arvio: 2.3 / 5
Kalkkunasta ja kasviksista tulee kepeää ruokaa, jolla nälkä kuitenkin pysyy poissa.
Valmistusaika:
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
400 | g | kalkkunan fileetä kuutioituna |
2 | rkl | Apetit Kotimainen Rypsi- & rapsiöljyä |
1 | pss | Apetit Kotimainen Peruna & Uunijuures |
2 | rkl | hunajaa |
2 | rkl | kasvisfondia |
1 | dl | vettä |
1 | tl | timjamia |
0,5 | tl | suolaa |
ripaus mustapippuria | ||
Tarjoiluun | ||
---|---|---|
kourallinen persiljaa |
Valmistusohjeet
1. Ruskista kalkkuna rypsi-rapsiöljytilkassa padassa. Lisää kasvikset ja jatka kuumennusta, kunnes kasvikset ovat saaneet kauniin paistopinnan.
2. Lisää loput ainekset ja hauduta kannen alla 20-30 minuuttia.
3. Silppua pataan persiljaa juuri ennen kuin nostat sen pöytään.
4. Huom! Reseptikuvassa on käytetty Tuorekset-sesonkituotetta ja ulkonäkö siten poikkeaa Apetit-kasvispakasteella toteutetusta ruuasta.