Resepti

Kasvis-kalkkunapata

Arvio: 2.3 / 5

Kalkkunasta ja kasviksista tulee kepeää ruokaa, jolla nälkä kuitenkin pysyy poissa.

Valmistusaika:

Annosmäärä: 4 annosta

Laktoositon Maidoton Gluteeniton
Kasvis-kalkkunapata

Ainekset

400gkalkkunan fileetä kuutioituna
2rklApetit Kotimainen Rypsi- & rapsiöljyä
1pssApetit Kotimainen Peruna & Uunijuures
2rklhunajaa
2rklkasvisfondia
1dlvettä
1tltimjamia
0,5tlsuolaa
ripaus mustapippuria
Tarjoiluun
kourallinen persiljaa

Valmistusohjeet

1. Ruskista kalkkuna rypsi-rapsiöljytilkassa padassa. Lisää kasvikset ja jatka kuumennusta, kunnes kasvikset ovat saaneet kauniin paistopinnan.

2. Lisää loput ainekset ja hauduta kannen alla 20-30 minuuttia.

3. Silppua pataan persiljaa juuri ennen kuin nostat sen pöytään.

4. Huom! Reseptikuvassa on käytetty Tuorekset-sesonkituotetta ja ulkonäkö siten poikkeaa Apetit-kasvispakasteella toteutetusta ruuasta.