Resepti
Kasvis-kanatostada
Arvio: 2.9 / 5
Rapeat tostadat voi syödä vaikka sormin. Kiva tarjottava juhlissa!
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
300 | g | pintamaustettua broilerin sisäfileetä |
3 | rkl | Neito rypsiöljyä |
1 | pss | Apetit Parhaat Papu-maissi-paprika TexMex |
4 | vehnätortillaa | |
Tarjoiluun: | ||
---|---|---|
1 | syöntikypsä avokado siivutettuna | |
1 | limetti lohkottuna | |
0,5 | ruukkua oreganoa |
Valmistusohjeet
1. Pariloi broileri kypsäksi kasviöljytilkassa ja paloittele reiluiksi siivuiksi tarjoilukulhoon.
2. Lisää pannulle kasvikset ja pariloi ne kypsiksi. Siirrä kasvisseos broilerinviipaleiden kanssa samaan kulhoon ja pidä lämpimänä.
3. Pyyhi parila kuivaksi talouspaperilla. Lorauta parilalle kasviöljyä ja kuumenna tortillat parilalla nopeasti yksi kerrallaan molemmin puolin.
4. Siirrä rapea tortilla lautaselle. Annostele päälle täytettä ja viimeistele avokadolla, limetillä ja oreganolla. Herkuttele heti.