Resepti
Kasvis-kvinoapaistos
Arvio: 2.9 / 5
Tee paistos sopivan kokoiseen, uunin kestävään vuokaan, niin saat juuri oikean määrän ruokaa! Voit tehdä ruoan myös tuplakokoisena ja syödä loput seuraavan päivän lounaaksi.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 2 annosta

Ainekset
2 | dl | kvinoaa |
1 | pkt | Apetit Tuorekset Lehtikaali-kasviswok |
1 | pkt | ruokakermaa |
suolaa | ||
mustapippuria | ||
fetajuustoa |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna uuni 180 asteeseen.
2. Sekoita kvinoa, kasvikset ja ruokakerma yhteen, mausta ripauksella suolaa ja pippuria. Murustele päälle fetajuustoa.
3. Anna kypsyä noin 15 minuuttia uunissa.
4. Vinkki! Kokeile tuunata resepti käyttämällä eri juustoja fiiliksen mukaan, esimerkiksi sinihomejuustoa tai mozzarellaa.