Resepti
Kasvis-kvinoasalaatti
Arvio: 3.3 / 5
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4
Ainekset
| 3 | dl | vettä |
| 1 | dl | mustaa tai vaaleaa kvinoaa |
| Yrttiöljy: | ||
|---|---|---|
| 1 | dl | Apetit rypsiöljy (à 500ml) |
| 0,5 | dl | sitruunamehua |
| 1 | rkl | sokeria |
| 1 | tl | suolaa |
| 1 | tl | kurkumaa |
| 1 | tl | paprikajauhetta |
| 1 | pss | Apetit Kotimainen Wok Lehtikaali-kasvissekoitus (à 450 g) |
| 0,5 | dl | maapähkinöitä |
| Koristeluun | ||
| lehtipersiljaa silputtuna | ||
Valmistusohjeet
1. Huuhtele kvinoa ja keitä vedessä 15 minuuttia. Jäähdytä.
2. Valmista yrtti-öljy sekoittamalla öljyn ainekset keskenään.
3. Laita wok kasvikset voideltuun uunivuokaan ja sekoita yrtti-öljyn joukkoon.
4. Paahda uunissa 180 asteessa noin 6 minuuttia ja jäähdytä.
5. Sekoita kvinoa kasvisten joukkoon ja lisää rouhitut maapähkinät. Anna maustua hetki.
6. Koristele lehtipersiljalla.
7. Vinkki: Voit tarjota salaatin myös lämpimänä.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti