Resepti
KASVIS-KVINOAWOK
Arvio: 3.3 / 5
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4

Ainekset
3 | dl | vettä |
1 | dl | kvinoaa |
Yrttiöljy: | ||
---|---|---|
1 | dl | Apetit Kotimainen Rypsi&rapsiöljyä |
0,5 | dl | sitruunamehua |
1 | rkl | sokeria |
1 | tl | suolaa |
1 | tl | kurkumaa |
1 | tl | paprikajauhetta |
1 | pss | Apetit Kotimainen Wok Lehtikaali-kasvissekoitus (à 450 g) |
maapähkinöitä tai pinjansiemeniä | ||
Koristeluun | ||
lehtipersiljaa silputtuna | ||
Lisukkeeksi | ||
halloumijuustoa |
Valmistusohjeet
1. Huuhtele kvinoa ja keitä vedessä 15 minuuttia ja siivilöi.
2. Wokkaa vihanneksia öljyssä noin 6 minuuttia. Lisää sitruunamehu, mausteet sekä kvinoa ja paista vielä hetki. Lisää maapähkinöitä tai pinjansiemeniä ja koristele silputulla lehtipersiljalla.
3. Paista lisukkeeksi halloumijuustoa.